11 Ιανουαρίου 2021

YouTube video

Σας παρουσιάζουμε ένα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο με άρωμα Αμερικάνικης κουζίνας, ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι ή για ένα γρήγορο γεύμα με την παρέα σας!

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι:

  • Αργομαγειρεμένα Spare Ribs Meze
  • Πουρέ πατάτας της επιλογής σας

Η διαδικασία είναι ξεκούραστη και σύντομη!

  1. Τοποθετούμε στο ταψί μας ένα κομμάτι λαδόκολλα ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του. Στη συνέχεια ανοίγουμε την ειδική συσκευασία Spare Ribs και απλώνουμε το προϊόν ομοιόμορφα πάνω στο σκεύος μας.
  2. Ήδη θα νιώσατε την γλυκιά μυρωδιά του καπνιστού κρέατος με την σάλτσα BBQ να κατακλύζει τον χώρο..! Μη χάνετε χρόνο, προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180°C και τοποθετείστε μέσα τα Spare Ribs για 10-12 λεπτά, ανάλογα με την συσκευή σας.
  3. Μόλις περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, βγάζετε το ταψί με τα αχνιστά Spare Ribs και τώρα μπορείτε να δείτε την λαχταριστή σάλτσα τους να έχει καραμελώσει.
  4. Παίρνετε το μπολάκι και με ένα κουτάλι μαζεύετε την σάλτσα που έχει περισσέψει στο ταψί, καθώς θα χρησιμεύσει σε λιγάκι ως γευστικότατο dip για το πιάτο μας!
  5. Πριν σερβίρουμε, κόβουμε σε ομοιόμορφες φέτες τα Spare Ribs, που είναι τόσο τρυφερά και μαλακά που χρειάζεται ελάχιστη δύναμη για να διαχωριστούν..
  6. Παίρνουμε τον πουρέ που έχουμε ετοιμάσει και τον σερβίρουμε διαγώνια σε ένα μακρόστενο πιάτο, που έχουμε επιλέξει, ώστε να ταιριάζει με την συνταγή μας.
  7. Τοποθετούμε τα κομμάτια από τα Spare Ribs πάνω στον πουρέ και πλαισιώνουμε με το μπολάκι της σάλτσας BBQ, που προηγουμένως συλλέξαμε.

Το έχετε ήδη φάει με τα μάτια, τώρα μπορείτε κιόλας να το απολαύσετε!

Βουτήξτε τις μπουκιές σας στη μοναδική σάλτσα και καλή σας όρεξη!